Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Otevřít navigaci
Zpět
Byli jsme u toho!

Den Zlínského kraje

Dne 25.9. 2021 se Fakulta humanitních studií reprezentovaná Centrem jazykového vzdělávání aktivně zúčastnila Dne Zlínského kraje na platformě budovy 14/15 ve Zlíně.

Tým lektorek ve složení Tereza Outěřická, Romana Divošová, Petra Hanáčková a Simona Šmajdlerová si pro návštěvníky připravil různé zábavné aktivity spojené s anglickým jazykem. Zúčastnění se tak mohli zapojit do řešení kvízů a křížovek s podzimní tématikou, procvičit si nebo se naučit slovní zásobu týkající se Zlínského kraje, nebo se vyfotit ve fotokoutku s tematickými rekvizitami.

Předškoláci i menší děti si mohli poskládat puzzle s podzimními obrázky a naučit se tak i novou slovní zásobu, jako např. dýně či strašák, veverka, vymalovat si omalovánku, zopakovat si barvičky a anglickou abecedu, nebo si třeba vytvořit slušivou masku jednorožce, princezny, supermana a piráta, o které byl nesmírný zájem a zaujal většinu malých návštěvníků.

Za vytvoření aktivity či správného řešení kvízu čekala účastníky nejen pochvala, ale i menší odměna v podobě propagačních materiálů FHS UTB. Mezi asi stovkou zúčastněných se našli i zájemci o studium na Fakultě humanitních studií, kterým lektorky odpovídaly na dotazy právě ohledně studia na FHS. Po celý den panovalo příjemné počasí doprovázené sluníčkem, takže všichni strávili příjemné dopoledne a odpoledne.

 

Fakulty a součásti

Zavřít