Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Otevřít navigaci
Zpět
Workshop odložen

Autumn Workshop on British and American Studies 2021

Vážené kolegyně a kolegové – pedagogové, Autumn Workshop on British and American Studies 2021 je odložen. Datum konání bude upřesněn, sledujte aktuality. Děkujeme za pochopení

Mám velkou radost, že po téměř dvou letech Vás mohu opět pozvat na podzimní workshop pro učitele angličtiny – Autumn Workshop on British and American Studies 2021, který pořádá náš Ústav moderních jazyků a literatur, Fakulta humanitních studií UTB ve Zlíně.

Workshop se uskuteční v pátek 26. listopadu 2021 v prostorách Vzdělávacího komplexu UTB ve Zlíně (budova U18), Štefánikova ul. 5670. (mapka zde: https://www.utb.cz/univerzita/o-univerzite/mapa-arealu-utb/)

Program workshopu a stručné anotace jednotlivých příspěvků najdete zde v letáčku. Věřím, že i tentokrát vás témata mých kolegů zaujmou.

Svou účast prosím potvrďte elektronicky na e-mail umjl@fhs.utb.cz do pátku 19. listopadu 2021. Pokud by měl zájem zúčastnit se workshopu i někdo další, kdo tento e-mail neobdržel, zprostředkujte mu prosím tuto informaci. Workshop je pro účastníky jako pokaždé zdarma, po ukončení workshopu účastníci obdrží certifikát.

Moc se na vás spolu se svými kolegy těším! Pevně doufám, že se epidemiologická situace nezmění a umožní nám sejít se osobně.

Krásné podzimní dny

 

Mgr. Lenka Drábková, Ph.D.
Odborná asistentkaÚstav moderních jazyků a literatur
Štefánikova 5670, 760 01 Zlíntel.: +420 576 032 264e-mail: drabkova@utb.cz | www.fhs.utb.cz

Fakulty a součásti

Zavřít