Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Otevřít navigaci
Zpět

Vánoční hvězda aneb první dobrý skutek letošního adventu

Myslíte, že je příliš brzy na plánování adventu? V žádném případě. Období dlouhých večerů, voňavého punče, rozjímání a dobrých skutků se blíží rychleji, než se zdá, a vy se na něj můžete připravit již teď. Pokud se rádi zapojujete do předvánočních dobročinných aktivit, objednejte si vánoční hvězdu a celé svátky vás bude hřát pocit, že jste pomohli tam, kde je to potřeba.

Fakulta humanitní studií se již dlouhá léta aktivně podílí na charitativní sbírce Vánoční hvězda, kterou organizuje nezisková organizace Šance Olomouc. Pomáhá tak dětem s vážnými nemocemi již od roku 1998. Prostřednictvím prodeje vánočních hvězd získává organizace prostředky na podporu a léčbu nejmladších pacientů na Hemato-onkologickém oddělení Dětské kliniky FN Olomouc.

Výnos z této akce bude použit nejen na vánoční dárky, ale především na zlepšení prostředí v nemocnici, pořízení speciálního vybavení a zdravotnických potřeb, na finanční a sociální podporu rodin, na rekondiční pobyty pro děti po léčbě, kreativní materiály a volnočasové aktivity.

Jak můžete přispět? Do 14. listopadu 2024 (do 14:00 hod.) si objednejte vánoční hvězdu e-mailem na adrese: vanocnihvezda2024@utb.cz (Uveďte své jméno, příjmení, součást UTB a počet květin.)

Cena květiny: 120 Kč (velká, červená), datum vyzvednutí: 28. listopadu 2024 ve foyer U18 od 10:00 do 13:00, platba hotově při převzetí.

Děkujeme, že pomáháte s námi!

 

Fakulty a součásti

Zavřít